Vegyes információk


Az árak az Áfa-t tartalmazzák.

Az esetleges kedvezményes árak a bejelentkezés után válnak láthatóvá.

Az oldalsávban egy kategória nevére kattintva a hozzá tartozó termékek jelennek meg. A mappákat a [+] jellel lehet kinyitni.

Lapozási lehetőség az oldal legalján.

Keresés és rendezés

Keresett szöveg:
Rendezés:
Keresés/rendezés:

A keresés a termékek nevére és leírására értendő. Csak összefüggő szövegrészre (töredékszóra, teljes ill. egymás utáni szavakra) lehet keresni.


Biblia (nagy)

(244 x 170 mm – 2002- 3.kiadás)

BibliaNagy méretű Biblia a Károlyi Gáspár fordítás Krisztus Szeretete Egyház gondozásában megjelent 3. revidiált változat.

A revidiálás nem a megváltoztatását jelenti a Szentírásnak, ellenkezőleg a jobb megértés és az eredeti arámi és görög nyelvhez való, még tökéletesebb igazítást.

Mind ez úgy lett elvégezve, hogy az eredeti „károlyias”, ízes, magyaros nyelvezetét megőrizze.

Ami a legfontosabb és legsürgetőbb volt, hogy a Szellem és Lélek szavakat a helyére tegye, mégpedig úgy ahogy az, az eredetiben és világ összes nyelvén is olvasható.

Sajnos a korábbi fordítások nem különböztették meg a Szellem és lélek szavakat, ami komoly félreértéseket okozott és okoz ma is, a Szentírás megértésében.

A Szentírás Isten szava írott formában, melynek szerzője nem ember, hanem maga Isten.

Igen emberek írták le, de nem embertől származik. Isten örök és megmásíthatatlan beszédét tartalmazza, mely soha nem változik.

Biblia egy van, nincs kettő, vagy több. Természetesen több féle fordítás létezik, de aki ismeri az arámi, vagy görög nyelvet, az eredetiben is olvashatja.

Istennek gondja van az Ő Igéjére, eredeti kézzel írott példányai maradtak fenn, mint az ó, mint az újszövetségnek.

Ez nem regény, hogy egyszer végig olvassuk és minden rendben.

Napi szellemi táplálék, mely erősíti a belső emberünket, maga Isten szól hozzád, a sorokon keresztül. Ez minden nap, meg kell, hogy történjen veled.

(Varga István)

Ár: 4.400 Ft db
Könyv

 

Folytatom a vásárlást | Megnézem a kosarat | Feladom a megrendelést | Vissza a honlapra